• Philippe Gamet

    Smakrika champagner med mycket Pinot Meunier

  • Michel Arnould

    Michel Arnould fortsätter att imponera med sina Pinot Noir-baserade champagner

  • José Dhondt

    José Dhondt, champagne från Grand Cru-vingårdar i Côte de Blancs

  • Michelas St Jemms

    Michelas St Jemms - Klassiska toppviner från norra Rhône

  • Bosco Agostino

    Bosco Agostino - Barolo från två fantastiska vingårdar runt La Morra

Terre d'Epice 2016

Terre d'Epice 2016

Ett vin producerat på lika delar Syrah och Grenache från över 40 år gamla vinstockar vilket ger ett naturligt lågt skördeuttag. Lagrat i 12 månader på 228 liters ekfat. Ett strålande vin med djup koncentrerad frukt med drag av björnbär, örtkryddor och rostade fat. Utmärkt att dricka nu, men lagra det gärna i 3-5 år och ni kommer att få en ännu större upplevelse. 

Passar bra till all form av nötkött eller vilt.

2016 är en exceptionellt bra årgång i Rhône-dalen.

169,00 kr
Minsta antal är sex st