• Michel Arnould

  Michel Arnould fortsätter att imponera med sina Pinot Noir-baserade champagner

 • Château Puech-Haut

  "Easily one of my favorite estates in Southern France."

                                       Jeb Dunnuck - The Wine Advocate

 • Domaine Saint Damien

  Domaine Saint Damien producerar Gigondas, ett av Rhône-dalens mest intressanta och mest prisvärda viner.

 • Château de Camarsac

  Château de Camarsac - klassisk Bordeaux!

Resor

Följ med till Alsace, Frankrike

9-12 maj 2019

Odoo image and text block

Välkommen till en fantastisk långhelg med underbara naturupplevelser och Alsacevinernas fantastiska smak! Vi flyger med KLM från Linköping till Mulhouse (Basel) och sedan med egen buss till Colmar där vi bor i den lilla mysiga stadens centrum på samma hotell i tre nätter. Följande dagar blir en skön sammansättning av bergspromenader, vinprovningar, middag på Guide Michelin restaurant, vingårdsluncher m.m. Kanske öl och ostprovning också, programmet är under konstruktion. Vin som du vill köpa efter provningarna tar vi som vanligt hem via Cavarosa Wine så du behöver inte släpa hem tunga kluckande resväskor.

Läs mer här

Följ med till Champagne, Frankrike

12-15 april 2019

Odoo image and text block

Välkommen till en långhelg med upplevelser i vinet och matens tecken! God mat och lyxigt bubbel är genomgående temat för vårt besök i mytomspunna Champagne. Vi bor hela tiden på bra hotell i centrum av Epernay som i sin tur ligger i hjärtat av Champagne, nära till allt! Avstånden i champagne är små så det borde bli gott om tid att ta det lugnt och kanske hitta något eget vattenhål. Vårt program ser du på nästa sida. Ambitionen är att både besöka små odlare som gör underbara champagner till två av de större husen, Bollinger och Taittinger. Hos flera av odlarna kan du beställa viner som sedan transporteras hem till Sverige via Cavarosa Wine i maj.

Läs mer här

Följ med till Piemonte, Italien

4-7 oktober 2018

Odoo image and text block

Välkommen till en långhelg i vinet och den Italienska matens tecken! Färden går med egen buss genom ett av Italiens härliga vinområden. Vi kommer att besöka 3 vingårdar med de typiska vinerna från trakten, samt en Grappaproducent. De flesta viner vi provar kan du beställa genom Cavarosa Wine. Dessa fraktas hem separat och kan hämtas på utlämningsställen eller fås hemskickade direkt till din dörr. Vi har bokat charmigt boende på landet och måltider på vingårdar och restaurant med Michelin stjärna.

Läs mer här